Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Svelvik Motorbåtforenings havn på Internett

Svelvik Motorbåtforenings havn på Internett

Svelvik Motorbåtforenings havneanlegg er en av "perlene" i vår kommune i nær tilknytning til Batteriøya og kommunens Tusenårssted. Området benyttes svært aktivt, ikke bare av våre egne medlemmer, men også av øvrige innbyggere samt gjester og andre tilreisende.

Les mer
Årsmøtet 2020

Årsmøtet 2020

Det er litt usikkert om det kan bli årsmøte som planlagt 2. desember. Pga koronasmitten er alle samfunnshus og forsamlingslokaler i Drammen Kommune stengt inntil videre. Nye retningslinjer kommer i månedsskiftet. Vi følger situasjonen og publiserer oppdatert info på renna.no. Vi publiserer uansett møtedokumenter som planlagt og oppfordrer alle til å lese igjennom.

Les mer
Årsmøte 2020

Årsmøte 2020

Vi ønsker velkommen til årsmøtet 2020. På grunn av koronasituasjonen og krav til avstand mellom deltakere blir møtet avholdt på Svelvik Samfunnshus 2.desember. Av samme grunn blir det dessverre ikke bevertning. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret i hende senest 16. november.

Les mer
Strøm i båten i vinter?

Strøm i båten i vinter?

Dersom du ønsker å ha strøm i båten under vinteropplaget må dette avtales med havnesjefen (Bernt Halvorsen, mob. 482 48 086) så fort som mulig. Kabler uten avtale vil bli koblet fra etter 1. november.

Les mer
Vannet stenges!

Vannet stenges!

Vannet på bryggene stenges i slutten av neste uke. Planlegger du vask av båt bør du være ferdig senest onsdag 28. oktober.

Les mer

Batteriøya