Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Svelvik Motorbåtforenings havn på Internett

Svelvik Motorbåtforenings havn på Internett

Svelvik Motorbåtforenings havneanlegg er en av "perlene" i vår kommune i nær tilknytning til Batteriøya og kommunens Tusenårssted. Området benyttes svært aktivt, ikke bare av våre egne medlemmer, men også av øvrige innbyggere samt gjester og andre tilreisende.

Les mer
Har du ikke satt ut båten enda?

Har du ikke satt ut båten enda?

Vi minner om at tildelte båtplasser som ikke er tatt i bruk innen 1. juni går tilbake til styret for ny tildeling til medlemmer på venteliste. Ta kontakt med båtplassjefen hvis du ikke er klar til å sette ut båten innen fristen.

Les mer
Strøm i båten.

Strøm i båten.

Ta kontakt med havnesjefen for å gjøre avtale om strøm i båten i sommersesongen. Du må gjøre dette selv om du hadde avtale i fjor da ikke alle har samme båtplass i år. Da har vi kontroll på at du blir fakturert for forbruk på riktig kontakt/måler. Hvis du har hatt avtale om vinterstrøm ber vi deg lese av og sende målerstand til havnesjefen så fort som mulig.

Les mer
Medlemsmøte

Medlemsmøte

Vi inviterer til medlemsmøte tirsdag 26. mai kl. 18.00 - 20.00 for å informere om status for prosjektet Sublift/ny rampe. For å kunne overholde avstandskravet på 1m mellom de frammøtte vil møtet bli holdt utendørs på Batteriøya. Møtet kan bli avlyst hvis det blir dårlig vær, men vi håper værgudene er med oss!

Les mer
Har du lyst til å kjøre vår nye Sublift?

Har du lyst til å kjøre vår nye Sublift?

Vår nye Sublift vil bli levert fra produsent i august, og vi ønsker å komme i kontakt med medlemmer som kan tenke seg å betjene den. Leverandøren gjennomfører kurs over 4 timer for inntil 10 deltakere i august 2020. Kursdeltakerne får «körkort» for Subliften. Påmeldingsfrist 1. juni.

Les mer

Batteriøya